Nutriční hodnoty (Srnčí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 604 kJ / 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 2,16 g |
| – nasycené | 0,66 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,47 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 393 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 30,99 g |
| – cukry | 15,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g srnčího masa | Srnec kýta | 500 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 4 zrnka 4 zrnka nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |