Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na mrkvi a pasírovaných rajčatech v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 671 kJ /
2 072 kcal
Bílkoviny159,25 g
– z toho živočišné bílkoviny152,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky133,94 g
– nasycené55,35 g
– nenasycené74,85 g
–– mononenasycené60,85 g
–– polynenasycené14,00 g
––– omega 32,06 g
Vláknina25,44 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,06 g
Sacharidy48,33 g
– cukry27,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
660 g 660 g hovězích líček Hovězí líčka 660 g
120 g 120 g špeku Špek 120 g
6 6 mrkví (větších) Mrkev čerstvá 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 krabička 1 krabička pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
1 dl 1 dl vývaru Vývar masový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sušený česnek Česnek sušený
1 1 citron menší (kůra) Citrón čerstvý 90 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
smetana ke šlehání podle potřeby Smetana kravská sladká 30%
libeček (volitelně) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.