Nutriční hodnoty (Letní závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 625 kJ / 2 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
| Tuky | 39,52 g |
| – nasycené | 10,07 g |
| – nenasycené | 18,43 g |
| –– mononenasycené | 13,24 g |
| –– polynenasycené | 5,19 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 50,50 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 865 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 315,15 g |
| – cukry | 56,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 20 rýžových placek | ||
| 300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 1500 g |
| 5 lístků 5 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sójová omáčka (dle chuti) | Sójová omáčka Tamari |