Nutriční hodnoty (Bramborové vdolky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 887 kJ / 3 080 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 98,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,30 g | 
| Tuky | 16,18 g | 
| – nasycené | 3,63 g | 
| – nenasycené | 7,71 g | 
| –– mononenasycené | 3,73 g | 
| –– polynenasycené | 3,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 31,76 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 136 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 618,78 g | 
| – cukry | 18,84 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g | 
| 200 g 200 g uvařených brambor | Brambor zimní | 200 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g | 
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| povidla | Povidla | |
| práškový cukr | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |