Nutriční hodnoty (Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,82 g |
Tuky | 73,94 g |
– nasycené | 16,83 g |
– nenasycené | 51,63 g |
–– mononenasycené | 41,89 g |
–– polynenasycené | 9,75 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 409,38 g |
– cukry | 32,73 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
100 g 100 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 100 g |
1 1 cuketa (malá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
300 g 300 g rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 300 g |
40 g 40 g olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky oregana | Oregano sušené | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
20 g 20 g kaparů | Kapary | 20 g |
80 g 80 g oliv černých bez pecky | Olivy čerstvé zralé | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce parmezánu | Parmezán | 15 g |
1 snítka 1 snítka petrželky | Petržel nať čerstvá |