Nutriční hodnoty (Špízy s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 046 kJ / 2 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
| Tuky | 183,54 g |
| – nasycené | 84,81 g |
| – nenasycené | 90,73 g |
| –– mononenasycené | 76,02 g |
| –– polynenasycené | 14,72 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 1,68 g |
| Sodík | 3,73 g |
| Sůl | 9,50 g |
| Sacharidy | 62,30 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |