Nutriční hodnoty (Biftek s ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 349 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,14 g |
| Tuky | 10,27 g |
| – nasycené | 4,68 g |
| – nenasycené | 4,62 g |
| –– mononenasycené | 4,20 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 8,54 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst ostružin | Ostružiny čerstvé | |
| 200 g 200 g hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 200 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| steakové koření (podle chuti) | Koření Argentina | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| 50 ml 50 ml silného vývaru | Vývar masový | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| sedmikrásky | Sedmikráska květ čerstvý | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |