Nutriční hodnoty (Pudinková buchta se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 178 kJ / 3 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 182,53 g |
| – nasycené | 46,37 g |
| – nenasycené | 119,80 g |
| –– mononenasycené | 87,60 g |
| –– polynenasycené | 32,20 g |
| ––– omega 3 | 8,91 g |
| Vláknina | 6,96 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 452,00 g |
| – cukry | 222,00 g |
| ––– laktóza | 60,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 300 g 300 g zakysané smetany 15% | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| mletá skořice na posypání | Skořice ceylonská mletá |