Nutriční hodnoty (Dort s ostružinovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 120 kJ / 3 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,80 g |
| Tuky | 230,37 g |
| – nasycené | 109,71 g |
| – nenasycené | 107,67 g |
| –– mononenasycené | 84,63 g |
| –– polynenasycené | 23,03 g |
| ––– omega 3 | 5,51 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,61 g |
| Sacharidy | 355,73 g |
| – cukry | 253,73 g |
| ––– laktóza | 14,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 lžíce 2 lžíce ostružinové marmelády | Marmeláda ostružinová | |
| 200 g 200 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g žervé | Žervé | 200 g |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| máslo | Máslo kravské |