Nutriční hodnoty (Lilek s fazolkami a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 269 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 21,76 g |
– nasycené | 3,05 g |
– nenasycené | 18,67 g |
–– mononenasycené | 15,90 g |
–– polynenasycené | 2,77 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,20 g |
– cukry | 13,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 šalotka (nebo malá cibule) | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
120 g 120 g čerstvých fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 120 g |
100 g 100 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 100 g |
100 ml 100 ml rajčatového suga s bazalkou | Sugo | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička cukru (podle kyselosti rajčat) | Cukr bílý | 5 g |
voda k podlití | Voda | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |