Nutriční hodnoty (Lilek s fazolkami a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 269 kJ / 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 21,76 g |
| – nasycené | 3,05 g |
| – nenasycené | 18,67 g |
| –– mononenasycené | 15,90 g |
| –– polynenasycené | 2,77 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 11,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,20 g |
| – cukry | 13,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 šalotka (nebo malá cibule) | Šalotka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 120 g 120 g čerstvých fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 120 g |
| 100 g 100 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 100 g |
| 100 ml 100 ml rajčatového suga s bazalkou | Sugo | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru (podle kyselosti rajčat) | Cukr bílý | 5 g |
| voda k podlití | Voda | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |