Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lilek s fazolkami a rajčátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 269 kJ /
303 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky21,76 g
– nasycené3,05 g
– nenasycené18,67 g
–– mononenasycené15,90 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,20 g
– cukry13,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 šalotka (nebo malá cibule) Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
120 g 120 g čerstvých fazolkových lusků Fazolky čerstvé 120 g
100 g 100 g cherry rajčátek Rajčata cherry 100 g
100 ml 100 ml rajčatového suga s bazalkou Sugo
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička cukru (podle kyselosti rajčat) Cukr bílý 5 g
voda k podlití Voda
bazalka Bazalka čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.