Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 351 kJ / 2 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,92 g |
| Tuky | 133,02 g |
| – nasycené | 69,20 g |
| – nenasycené | 60,06 g |
| –– mononenasycené | 51,92 g |
| –– polynenasycené | 8,14 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 19,55 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 69,91 g |
| – cukry | 44,98 g |
| ––– laktóza | 0,11 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa (kulatá plec) | Hovězí kýta | 750 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 12.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská |