Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Red Velvet řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 299 kJ /
6 286 kcal
Bílkoviny165,63 g
– z toho živočišné bílkoviny134,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,45 g
Tuky379,72 g
– nasycené234,29 g
– nenasycené123,96 g
–– mononenasycené107,64 g
–– polynenasycené16,32 g
––– omega 33,31 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 6,76 g
Sůl6,94 g
Sacharidy546,02 g
– cukry369,72 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
15 g 15 g kakaa Kakao prášek 15 g
120 g 120 g změklého másla Máslo kravské 120 g
220 g 220 g cukru krupice Cukr bílý 220 g
2 2 velká vejce pokojové teploty Vejce slepičí 140 g
240 ml 240 ml podmáslí Podmáslí 240 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu (nebo 1/2 vanilkového lusku) Aroma vanilkové 7 ml
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
250 g 250 g krémového sýra typu žervé Sýr tavený 250 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
350 g 350 g smetany ke šlehání 33% (lépe 40%) Smetana kravská sladká 30% 350 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.