Nutriční hodnoty (Red Velvet řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 299 kJ / 6 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,45 g |
Tuky | 379,72 g |
– nasycené | 234,29 g |
– nenasycené | 123,96 g |
–– mononenasycené | 107,64 g |
–– polynenasycené | 16,32 g |
––– omega 3 | 3,31 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 6,76 g |
Sůl | 6,94 g |
Sacharidy | 546,02 g |
– cukry | 369,72 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
15 g 15 g kakaa | Kakao prášek | 15 g |
120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
220 g 220 g cukru krupice | Cukr bílý | 220 g |
2 2 velká vejce pokojové teploty | Vejce slepičí | 140 g |
240 ml 240 ml podmáslí | Podmáslí | 240 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu (nebo 1/2 vanilkového lusku) | Aroma vanilkové | 7 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
250 g 250 g krémového sýra typu žervé | Sýr tavený | 250 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
350 g 350 g smetany ke šlehání 33% (lépe 40%) | Smetana kravská sladká 30% | 350 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |