Nutriční hodnoty (Zeleninové těstoviny s pestem z pečených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,97 g |
| Tuky | 76,23 g |
| – nasycené | 47,12 g |
| – nenasycené | 24,44 g |
| –– mononenasycené | 20,79 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 512 mg |
| Sůl | 1,07 g |
| Sacharidy | 59,83 g |
| – cukry | 36,33 g |
| ––– laktóza | 3,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
| 200 g 200 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| pár kapek kapek rybí omáčky | Rybí omáčka | |
| pár kapek kapek worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| pár kapek kapek sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |