Nutriční hodnoty (Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 95,25 g |
| – nasycené | 56,42 g |
| – nenasycené | 34,38 g |
| –– mononenasycené | 30,60 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 681 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 28,19 g |
| – cukry | 7,10 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kousek 1 kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| 2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
| fazolové lusky (nebo hráškové) | Fazolky čerstvé | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |