Nutriční hodnoty (Špenátová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 5 512 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,34 g |
| Tuky | 51,33 g |
| – nasycené | 19,23 g |
| – nenasycené | 20,79 g |
| –– mononenasycené | 15,95 g |
| –– polynenasycené | 4,84 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 19,56 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 675 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 128,77 g |
| – cukry | 59,35 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
| 200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
| 100 g 100 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |