Nutriční hodnoty (Špenátová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 5 512 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,34 g |
Tuky | 51,33 g |
– nasycené | 19,23 g |
– nenasycené | 20,79 g |
–– mononenasycené | 15,95 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 19,56 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 675 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 128,77 g |
– cukry | 59,35 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
100 g 100 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |