Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie5 512 kJ /
1 317 kcal
Bílkoviny76,06 g
– z toho živočišné bílkoviny52,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,34 g
Tuky51,33 g
– nasycené19,23 g
– nenasycené20,79 g
–– mononenasycené15,95 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,65 g
Vláknina19,56 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 675 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy128,77 g
– cukry59,35 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
70 g 70 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 70 g
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
100 g 100 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.