Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s bílým zelím s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 212 kJ / 1 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,49 g |
| Tuky | 45,98 g |
| – nasycené | 14,73 g |
| – nenasycené | 23,09 g |
| –– mononenasycené | 18,06 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 45,29 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 185,38 g |
| – cukry | 150,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 700 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| kmín podle chuti | Kmín | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 kg 1 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 150 g 150 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 150 g |