Nutriční hodnoty (Restovaná směs květáku, brokolice a romanesca)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,13 g |
Tuky | 38,64 g |
– nasycené | 19,26 g |
– nenasycené | 18,43 g |
–– mononenasycené | 16,08 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 10,41 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 12,18 g |
– cukry | 8,81 g |
––– laktóza | 3,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 0,5 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
0,25 0,25 květáku | Květák čerstvý | |
1 hlávka 1 hlávka romanesca (malého) | ||
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 snítky 3 snítky tymiánu (lístky) | Tymián sušený | |
maso (restované nebo grilované) | Vepřová kýta | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
pálivá paprika dle chuti | Paprika pálivá | |
1 lžička 1 lžička sušené kořenící polévkové směsi | ||
100 ml 100 ml smetany (i více) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
strouhaný parmezán | Parmezán |