Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná směs květáku, brokolice a romanesca)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 982 kJ /
474 kcal
Bílkoviny14,07 g
– z toho živočišné bílkoviny2,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,13 g
Tuky38,64 g
– nasycené19,26 g
– nenasycené18,43 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,17 g
Vláknina10,41 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy12,18 g
– cukry8,81 g
––– laktóza3,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 0,5 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
0,25 0,25 květáku Květák čerstvý
1 hlávka 1 hlávka romanesca (malého)
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 snítky 3 snítky tymiánu (lístky) Tymián sušený
maso (restované nebo grilované) Vepřová kýta
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
pálivá paprika dle chuti Paprika pálivá
1 lžička 1 lžička sušené kořenící polévkové směsi
100 ml 100 ml smetany (i více) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
strouhaný parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.