Nutriční hodnoty (Noky s houbovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 811 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
Tuky | 43,88 g |
– nasycené | 19,49 g |
– nenasycené | 17,80 g |
–– mononenasycené | 14,53 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 13,13 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 72,56 g |
– cukry | 13,06 g |
––– laktóza | 4,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubá mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
100 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 hrst 1 hrst hub | Hřib čerstvý | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
200 ml 200 ml houbového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
šťáva z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany na vaření (100 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |