Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky s houbovým ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 811 kJ /
911 kcal
Bílkoviny28,16 g
– z toho živočišné bílkoviny19,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,55 g
Tuky43,88 g
– nasycené19,49 g
– nenasycené17,80 g
–– mononenasycené14,53 g
–– polynenasycené3,27 g
––– omega 30,32 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 755 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy72,56 g
– cukry13,06 g
––– laktóza4,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
hrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
100 100 g anglické slaniny Anglická slanina
1 hrst 1 hrst hub Hřib čerstvý
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
200 ml 200 ml houbového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
šťáva z 1 citronu Citrón čerstvý
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany na vaření (100 ml) Smetana kravská sladká 12% 125 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.