Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 510 kJ /
600 kcal
Bílkoviny13,54 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,54 g
Tuky26,56 g
– nasycené4,46 g
– nenasycené21,66 g
–– mononenasycené16,96 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,15 g
Vláknina15,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy70,30 g
– cukry6,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší lilek Lilek čerstvý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
80 g 80 g mražených sekaných fazolek Fazolky čerstvé 80 g
80 g 80 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 80 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
150 ml 150 ml vývaru na podlití (zeleninového) Vývar masový 150 ml
100 ml 100 ml rajčatového suga Sugo
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku (granulovaného) Česnek sušený 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce světlého balzamika
1 špetka 1 špetka cukru (dle chuti) Cukr bílý
nať cibulky nebo petrželky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.