Nutriční hodnoty (Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,54 g |
Tuky | 26,56 g |
– nasycené | 4,46 g |
– nenasycené | 21,66 g |
–– mononenasycené | 16,96 g |
–– polynenasycené | 4,71 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 70,30 g |
– cukry | 6,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
80 g 80 g mražených sekaných fazolek | Fazolky čerstvé | 80 g |
80 g 80 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 80 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
150 ml 150 ml vývaru na podlití (zeleninového) | Vývar masový | 150 ml |
100 ml 100 ml rajčatového suga | Sugo | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku (granulovaného) | Česnek sušený | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce světlého balzamika | ||
1 špetka 1 špetka cukru (dle chuti) | Cukr bílý | |
nať cibulky nebo petrželky | Cibulka jarní čerstvá |