Nutriční hodnoty (Salát s mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 425 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,49 g |
| Tuky | 20,56 g |
| – nasycené | 2,81 g |
| – nenasycené | 17,38 g |
| –– mononenasycené | 10,92 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 11,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 23,84 g |
| – cukry | 12,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 100 g 100 g žampionů (čerstvých nebo sterilovaných) | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |