Nutriční hodnoty (Prsa z divoké kachny sous-vide)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 15,32 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 4,86 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 90,03 g |
– cukry | 14,03 g |
––– laktóza | 0,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 prsa divoké kachny | Kachna | |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
300 g 300 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
sezonní zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |