Nutriční hodnoty (Prsa z divoké kachny sous-vide)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 15,32 g |
| – nasycené | 9,08 g |
| – nenasycené | 5,88 g |
| –– mononenasycené | 4,86 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 90,03 g |
| – cukry | 14,03 g |
| ––– laktóza | 0,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 prsa divoké kachny | Kachna | |
| 6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 300 g 300 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
| sezonní zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |