Nutriční hodnoty (Nadívané francouzské sýry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
| Tuky | 18,76 g |
| – nasycené | 11,29 g |
| – nenasycené | 7,13 g |
| –– mononenasycené | 5,96 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 3,95 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 16,41 g |
| – cukry | 14,66 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 francouzské sýry s plísní na povrchu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla (může být i pomazánkové) | Máslo kravské | 20 g |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| pár snítek snítek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| trocha trocha čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| pár pár vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 1 špetka 1 špetka kari | Kari | |
| 2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |