Nutriční hodnoty (Dýňová polévka na zahřátí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 571 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 24,90 g |
| – cukry | 12,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek cukety | Cuketa čerstvá | |
| 1 1 střední dýně | Dýně čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 9 9 hřebíčků | Hřebíček |