Nutriční hodnoty (Jablka na másle a medu s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 047 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 18,44 g |
| – nasycené | 11,14 g |
| – nenasycené | 6,66 g |
| –– mononenasycené | 5,64 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,97 g |
| – cukry | 65,95 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžičky 2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 10 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| zmrzlina | Zmrzlina vanilková |