Nutriční hodnoty (Zelenina na bulguru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,27 g |
| Tuky | 75,64 g |
| – nasycené | 10,63 g |
| – nenasycené | 64,86 g |
| –– mononenasycené | 55,05 g |
| –– polynenasycené | 9,81 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 35,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 154,86 g |
| – cukry | 12,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 4 4 malé červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 3 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
| 2 větvičky 2 větvičky cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| trocha trocha balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
| hnědý cukr | Cukr třtinový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé |