Nutriční hodnoty (Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 152 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 14,41 g |
– nasycené | 9,70 g |
– nenasycené | 4,25 g |
–– mononenasycené | 3,57 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 1,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1 plátek 1 plátek zelí 1cm silný | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
50 g 50 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
3 růžičky 3 růžičky květáku | Květák čerstvý | 150 g |
3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |