Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 152 kJ /
275 kcal
Bílkoviny16,90 g
– z toho živočišné bílkoviny12,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky14,41 g
– nasycené9,70 g
– nenasycené4,25 g
–– mononenasycené3,57 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 380 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry14,20 g
––– laktóza1,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
1 plátek 1 plátek zelí 1cm silný Zelí bílé čerstvé
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
50 g 50 g goudy Gouda 45% t. v s. 50 g
3 růžičky 3 růžičky květáku Květák čerstvý 150 g
3 růžičky 3 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
olivový olej Olej olivový
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.