Nutriční hodnoty (Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 152 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 14,41 g |
| – nasycené | 9,70 g |
| – nenasycené | 4,25 g |
| –– mononenasycené | 3,57 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 1,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 1 plátek 1 plátek zelí 1cm silný | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 50 g 50 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
| 3 růžičky 3 růžičky květáku | Květák čerstvý | 150 g |
| 3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |