Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa pečená v zelném listu s Romadurem, pečené bramborové vrtule, zelný salátek s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 592 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 2,74 g |
| – nasycené | 0,72 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 9,32 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,28 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| 1 list 1 list hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 plátky 2 plátky Romaduru | Romadur 40 % t. v s. | |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| stévie dle chuti | Stevie sušená | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |