Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 637 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 34,58 g |
– nasycené | 3,35 g |
– nenasycené | 31,50 g |
–– mononenasycené | 21,26 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 26,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 59,33 g |
– cukry | 18,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g očištěné dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1,4 l 1,4 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1399.999976158142 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
česnek | Česnek čerstvý |