Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 637 kJ /
630 kcal
Bílkoviny9,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,48 g
Tuky34,58 g
– nasycené3,35 g
– nenasycené31,50 g
–– mononenasycené21,26 g
–– polynenasycené10,24 g
––– omega 32,71 g
Vláknina26,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy59,33 g
– cukry18,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g očištěné dýně Dýně čerstvá 500 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
1,4 l 1,4 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1399.999976158142 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.