Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 637 kJ / 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
| Tuky | 34,58 g |
| – nasycené | 3,35 g |
| – nenasycené | 31,50 g |
| –– mononenasycené | 21,26 g |
| –– polynenasycené | 10,24 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 26,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 59,33 g |
| – cukry | 18,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g očištěné dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1,4 l 1,4 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1399.999976158142 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| česnek | Česnek čerstvý |