Nutriční hodnoty (Masové bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 688 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,30 g |
Tuky | 23,18 g |
– nasycené | 6,16 g |
– nenasycené | 10,30 g |
–– mononenasycené | 8,12 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 11,54 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 84,80 g |
– cukry | 5,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného čerstvého křenu | Křen čerstvý | 15 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |