Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 688 kJ /
882 kcal
Bílkoviny77,66 g
– z toho živočišné bílkoviny67,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,30 g
Tuky23,18 g
– nasycené6,16 g
– nenasycené10,30 g
–– mononenasycené8,12 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,13 g
Vláknina11,54 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 457 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy84,80 g
– cukry5,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného čerstvého křenu Křen čerstvý 15 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.