Nutriční hodnoty (Masové bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 688 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,30 g |
| Tuky | 23,18 g |
| – nasycené | 6,16 g |
| – nenasycené | 10,30 g |
| –– mononenasycené | 8,12 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 11,54 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 457 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 84,80 g |
| – cukry | 5,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného čerstvého křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |