Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 520 kJ / 3 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,40 g |
| Tuky | 264,12 g |
| – nasycené | 32,42 g |
| – nenasycené | 205,18 g |
| –– mononenasycené | 50,92 g |
| –– polynenasycené | 154,26 g |
| ––– omega 3 | 8,74 g |
| Vláknina | 163,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 4,79 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 185,05 g |
| – cukry | 126,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 řapíků 6 řapíků celeru | Celer bulva čerstvá | 3000 g |
| 6 6 červených jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 80 g 80 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
| 1/2 1/2 listového salátu | Salát listový čerstvý | |
| 250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |