Nutriční hodnoty (Kotlety na slanině s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 133 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 91,35 g |
| – nasycené | 47,40 g |
| – nenasycené | 42,30 g |
| –– mononenasycené | 36,23 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 121 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 24,43 g |
| – cukry | 5,58 g |
| ––– laktóza | 0,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 veřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| vývar (vepřový nebo drůbeží) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |