Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvé kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 815 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,12 g |
Tuky | 50,28 g |
– nasycené | 28,89 g |
– nenasycené | 18,43 g |
–– mononenasycené | 14,10 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 20,56 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 75,42 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1,2 l 1,2 l vývaru | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |