Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvé kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 815 kJ /
912 kcal
Bílkoviny31,08 g
– z toho živočišné bílkoviny16,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,12 g
Tuky50,28 g
– nasycené28,89 g
– nenasycené18,43 g
–– mononenasycené14,10 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,58 g
Vláknina20,56 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy75,42 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1,2 l 1,2 l vývaru Vývar masový 1200.0000476837158 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.