Nutriční hodnoty (Batátová buddha bowl s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 755 kJ / 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
| Tuky | 36,35 g |
| – nasycené | 13,14 g |
| – nenasycené | 17,23 g |
| –– mononenasycené | 14,08 g |
| –– polynenasycené | 3,16 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 17,25 g |
| Cholesterol | 702 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,89 g |
| Sacharidy | 93,16 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g batátů | Batáty neloupané | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 1 kousek 1 kousek čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| cca 4-6 lžic cca 4-6 lžic konzervovaného hrášku | Hrášek zelený | 75 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 60 g 60 g sýru feta | Sýr feta | 60 g |