Nutriční hodnoty (Plněné batáty se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 318 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 15,33 g |
| – nasycené | 9,11 g |
| – nenasycené | 5,76 g |
| –– mononenasycené | 5,06 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 77,55 g |
| – cukry | 72,73 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 batáty | Batáty neloupané | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka římského kmínu | Římský kmín mletý | |
| 100 g 100 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |