Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky v omáčce s mrkví, pórkem a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 320 kJ /
793 kcal
Bílkoviny61,57 g
– z toho živočišné bílkoviny57,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,17 g
Tuky45,43 g
– nasycené11,00 g
– nenasycené30,49 g
–– mononenasycené22,74 g
–– polynenasycené7,75 g
––– omega 32,13 g
Vláknina8,44 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,62 g
Sacharidy31,37 g
– cukry11,43 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g kuřecího prsního masa (odřezků) Vepřová kýta 260 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje (arašídového, olivového) Olej řepkový 22 ml
60 g 60 g cibule Cibule čerstvá 60 g
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
3 3 žampiony (větší) Žampion čerstvý
20 g 20 g světle zeleného pórku Pórek čerstvý 20 g
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžíce 1 lžíce sójové světlé omáčky
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
100 ml 100 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vývar nebo voda dle potřeby Vývar masový
1/2 lžičky 1/2 lžičky polévkového koření (sušeného) Polévkové koření tekuté 2.5 ml
sůl dle potřeby Sůl mořská
cibulka smažená (volitelně) Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.