Nutriční hodnoty (Rajčatový protlak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 586 kJ / 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,00 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| červená rajčata (dobře vyzrálá) | Rajče červené čerstvé | |
| 35 g 35 g cukru | Cukr bílý | 35 g |
| 30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |