Nutriční hodnoty (Vepř na knoblauchu (česneku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,18 g |
| Tuky | 33,45 g |
| – nasycené | 8,34 g |
| – nenasycené | 16,94 g |
| –– mononenasycené | 13,65 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 44,90 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 93,30 g |
| – cukry | 13,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 palice 3 palice česneku (dle jejich velikosti) | Česnek čerstvý | 270 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| přiměřeně nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |