Nutriční hodnoty (Hráškový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 19,15 g |
| – cukry | 14,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzervu 1 konzervu hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku (né kečupu !!!) | Protlak rajčatový | 60 g |
| 1 kostka 1 kostka mraženého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička podravky | Kořenící směs sypká | 5 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská |