Nutriční hodnoty (Tatarkové bagetky pre Katarínku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,20 g |
Tuky | 73,45 g |
– nasycené | 9,97 g |
– nenasycené | 55,99 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 40,59 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
– cukry | 28,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g vody | Voda | 220 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
80 g 80 g tatarské omáčky (klasickou nebo jinak ochucenou) | Tatarská omáčka | 80 g |
430 g 430 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 430 g |
60 g 60 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
1,5 1,5 rovné lžičky soli | Sůl mořská |