Nutriční hodnoty (Bujabéza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
| Tuky | 8,23 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 4,10 g |
| –– mononenasycené | 1,19 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 8,38 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 34,85 g |
| – cukry | 17,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-800 g 600-800 g rybího filé | Treska filet | 700 g |
| 5 5 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 15 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 600 ml 600 ml rybího vývaru (nebo zeleninového vývaru s přidáním rybí omáčky) | Vývar rybí | 600 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |