Nutriční hodnoty (Bujabéza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 8,23 g |
– nasycené | 3,24 g |
– nenasycené | 4,10 g |
–– mononenasycené | 1,19 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 8,38 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 34,85 g |
– cukry | 17,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-800 g 600-800 g rybího filé | Treska filet | 700 g |
5 5 šalotek | Šalotka čerstvá | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 15 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
600 ml 600 ml rybího vývaru (nebo zeleninového vývaru s přidáním rybí omáčky) | Vývar rybí | 600 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |