Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bujabéza)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 706 kJ /
886 kcal
Bílkoviny133,71 g
– z toho živočišné bílkoviny129,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,71 g
Tuky8,23 g
– nasycené3,24 g
– nenasycené4,10 g
–– mononenasycené1,19 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,90 g
Vláknina8,38 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy34,85 g
– cukry17,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-800 g 600-800 g rybího filé Treska filet 700 g
5 5 šalotek Šalotka čerstvá
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 15 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
200 ml 200 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
600 ml 600 ml rybího vývaru (nebo zeleninového vývaru s přidáním rybí omáčky) Vývar rybí 600 ml
olivový olej Olej olivový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.