Nutriční hodnoty (Nakládaný jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 178 kJ / 6 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 17,33 g |
| – nasycené | 5,67 g |
| – nenasycené | 7,67 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 130,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 167 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 500,00 g |
| – cukry | 1 466,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg jablek | Jablko čerstvé | 5000 g |
| 1 kg 1 kg krupicového cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 10 10 hřebíčků | Hřebíček |