Nutriční hodnoty (Tuňák s citronovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,73 g |
Tuky | 99,99 g |
– nasycené | 18,89 g |
– nenasycené | 78,59 g |
–– mononenasycené | 67,74 g |
–– polynenasycené | 10,85 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 35,41 g |
– cukry | 29,63 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g chlazeného tuňáka | Tuňák filet | 250 g |
8 lžic 8 lžic olivového oleje | Olej olivový | 88 ml |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
mladý chřest (dle chuti) | Chřest zelený čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 plátky 2 plátky citronu | Citrón čerstvý |