Nutriční hodnoty (Kuře zapečené s hruškou a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 464 kJ / 2 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 360,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 359,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 74,65 g |
| – nasycené | 44,03 g |
| – nenasycené | 27,70 g |
| –– mononenasycené | 22,72 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 3,28 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 983 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 2 2 zralé hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 200 g 200 g gorgonzoly | Gorgonzola | 200 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |