Nutriční hodnoty (Pangasius na řecký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 542 kJ / 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 65,76 g |
| – nasycené | 28,84 g |
| – nenasycené | 34,84 g |
| –– mononenasycené | 27,14 g |
| –– polynenasycené | 7,71 g |
| ––– omega 3 | 1,97 g |
| Vláknina | 20,43 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,44 g |
| – cukry | 22,22 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g filetů z Pangasia | Pangas filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce zelené petrželky (nebo pažitky) | Petržel nať čerstvá | 22.5 g |
| tvrdý sýr podle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |