Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s patizonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
| Tuky | 21,38 g |
| – nasycené | 2,97 g |
| – nenasycené | 18,15 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,14 g |
| – cukry | 6,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 malý patizon | Patizon čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření gyros (nebo jiné oblíbené ostřejší koření) | Provensálské koření |