Nutriční hodnoty (Maminčin falešný hruščák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 35 765 kJ / 8 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 109,18 g |
Tuky | 419,48 g |
– nasycené | 141,04 g |
– nenasycené | 259,32 g |
–– mononenasycené | 192,91 g |
–– polynenasycené | 66,42 g |
––– omega 3 | 17,82 g |
Vláknina | 52,80 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 975,28 g |
– cukry | 336,54 g |
––– laktóza | 14,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
60 g 60 g droždí (1 a 1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 60 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
cukr | Cukr bílý | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g povidel | Povidla | 100 g |
mletý badyán | Badyán | |
skořice | Skořice ceylonská | |
hřebíček | Hřebíček | |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |