Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 532 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 0,36 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |