Nutriční hodnoty (Citronová babeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 271 kJ / 3 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,26 g |
| Tuky | 133,46 g |
| – nasycené | 14,65 g |
| – nenasycené | 104,38 g |
| –– mononenasycené | 74,47 g |
| –– polynenasycené | 29,91 g |
| ––– omega 3 | 8,35 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 530 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 425,88 g |
| – cukry | 227,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 220 g 220 g moučkového cukru | Cukr bílý | 220 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| šťáva ze 2 citronů (60-80 ml) | Citrón čerstvý | |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |