Nutriční hodnoty (Těstoviny zapečené se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 789 kJ / 2 101 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 102,86 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,14 g | 
| Tuky | 37,39 g | 
| – nasycené | 9,56 g | 
| – nenasycené | 16,64 g | 
| –– mononenasycené | 12,21 g | 
| –– polynenasycené | 4,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,48 g | 
| Vláknina | 45,69 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 485 mg | 
| Sůl | 0,84 g | 
| Sacharidy | 317,50 g | 
| – cukry | 44,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g těstovin (vrtule) | Těstoviny pšeničné | 350 g | 
| 200 g 200 g václavek | Václavka čerstvá | 200 g | 
| 300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g | 
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 2 2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g | 
| 200 g 200 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 200 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |