Nutriční hodnoty (Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 554 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 97,50 g |
| – nasycené | 65,00 g |
| – nenasycené | 30,46 g |
| –– mononenasycené | 27,33 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 10,13 g |
| Sacharidy | 6,42 g |
| – cukry | 6,42 g |
| ––– laktóza | 6,62 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
| 1 hrst 1 hrst zelených oliv (nemusí být) | Olivy čerstvé nezralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |